Maddie And The Pointer Brothers (via Savoir Ville)

Αυτό το déjà vu υγρής μουσούδας είναι απoλύτως δικαιολογημένο.
Η Steph Mccombie βλέπεις, δανείστηκε την ιδέα του Theron Humphrey και με μικρές τροποποιήσεις (ξεπατίκωμα κανονικό) δημιούργησε το δικό της φωτογραφικό σκύλο-άλμπουμ.
2 χαριτωμένα ευφυή projects, με το ίδιο μήνυμα να αναβοσβήνει στην άκρη τους.
DON'T SHOP, ADOPT!!!!!!!!!!!!!!





Και να πως έχουν τα πράγματα:Στο Τhis Wild Idea, ο Theron διέσχισε την Αμερική με ένα βαν, συλλέγοντας τις ιστορίες 365 ανθρώπων. Δίπλα του, πίσω του, επάνω του, στο πλευρό του, η Μaddie. Πρώην αδεσποτάκι, νυν δεσποζόμενο μοντέλο, με πόζες μπλαζέ νωχέλειας (α λα Del Rey) και ακροβασίες σε αλλόκοτα κόνσεπτ.
Οι δυο τους, δημιούργησαν το φωτογραφικό λεύκωμα Μaddie On Things και το πιο σπουδαίο..
παρουσίασαν αριστοτεχνικά την ομορφιά, τη "σπιρτάδα" και την αφοσίωση ενός αδέσποτου ζώου.





Η Steph, σε μία λιγότερο περιπετειώδη διαδρομή, αφού έσωσε υιοθέτησε και "αποκατέστησε" 2 τετράποδους νεαρούς κυρίους,αποφάσισε να τους στεγάσει στο instagram.
Ο Gus και ο Travis ως αχτύπητοι pointer brothers, πρωταγωνιστούν σε μίνιμαλ πορτραίτα αξιοθαύμαστης πειθαρχίας και απαράμιλλης σοβαρότητας! Στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και σε κάθε φωτογραφικό κλικ, ισορροπούν ψύχραιμα στο κεφάλι τους διακοσμητικά αντικείμενα που ενδόμυχα θέλουν να καταβροχθίσουν. Σωστοί gentleman!


Κάπως έτσι 3 "περιθωριοποιημένα" αδεσποτάκια, γράπωσαν με ευγνωμοσύνη τη δεύτερη ευκαιρία τους και τρύπωσαν σε ζεστές αγκαλιές.
Ας φροντίσουμε και για τα υπόλοιπα! Όλη αυτή η πληθωρική αγάπη, περιμένει πίσω από βρώμικα κάγκελα και περιφέρεται σε αφιλόξενα πεζοδρόμια. Κρίμα δεν είναι;


Εδώ μπορείς να βρεις το δικό σου Gus, τη δική σου Μaddie, το δικό σου Travis...ονομάζοντας τους οικογένεια!