Η Βασίλισσα Του DIY


Οι λεπτεπίλεπτες ηρωίδες της ανθίζουν ντελικάτα στο χαρτί, μέσα σε φορέματα από άνοιξη και χρώμα!Μια λουλουδιασμένη κολεξιόν, που διαρκεί όσο η ομορφιά και η νεότητα των κομμένων ρόδων..


Την ευωδιαστή τέχνη της Lim Zhi συνθέτουν ροδοπέταλα, κάθε λογής φύλλα και μπόλικη φαντασία!Το χαριτωμένο project αποτελεί μόνο το φινίρισμα στο "μπουκέτο" των δεξιοτήτων της, πράγμα λίγο ενοχλητικό για τους απανταχού  "τοεκοψαλιγοστραβαμωρε".. αδεξιούληδες. Δε βρίσκεις ;


Η Lim -aka Limzy-μπορεί στο πιτς φιτίλι να δημιουργήσει βρώσιμους ζωγραφικούς πίνακες απίστευτης λεπτομέρειας, να μεταποιήσει σε μηδενικό χρόνο τις φθαρμένες μπαλαρίνες, να δημιουργήσει υπέροχα διακοσμητικά αντικείμενα από τα πιο απλά και ευτελή υλικά.



Κοντολογίς.. οτιδήποτε πέφτει στα χέρια της μεταμορφώνεται σε τρελούτσικη, παιχνιδιάρικη τέχνη, από εκείνες που μετατρέπουν το μπολ της σούπας σε ενυδρείο και τους σκόρπιους συνδετήρες σε πύργο του Άιφελ.
Χρυσοχέρα η άτιμη.

Η πολυπράγμων σχιστομάτισσα, όταν δε συμμετέχει σε αρτίστικα φεστιβάλ και δε ντύνει τη μις μαρμελάδα με flower-power δημιουργίες , ζωγραφίζει σε τοίχους (mural artist) , πέτρες, μπλουζάκια και παίζει στα δάχτυλα το D.I.Y.(τα κάνει όλα μόνη της)
Επίσης δηλώνει βοηθός φωτογράφου,δασκάλα και food artist. 
Lim for president!