BOOK BUDDIES



Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με φιλοζωική υπερβολή από εκείνες που ανθούν στη λουστραρισμένη αλαφροΐσκιωτη αμερικανίλα.. Κι όμως αυτό το project θα σου αποκαλύψει πως μια καθημερινή συνήθεια είναι ικανή να ανακουφίσει δίποδα και τετράποδα πιτσιρίκια, με ιστορίες,παραμύθια και χουρχουριστά χάπι εντ!

Το Animal Rescue League (Berks), μεταμορφώνει τον ψυχρό χώρο υιοθεσιών του, σε δωμάτιο φιλίας και ανάγνωσης. Παιδάκια διαφόρων ηλικιών, ενίοτε ντροπαλά με προβλήματα δυσλεξίας, διαβάζουν στοργικά στις γάτες του καταφυγίου!

Kaitlyn Karkoska reads to "Jingles" at the Berks County Animal Rescue League in Birdsboro

Έτσι καταφέρνουν να κερδίσουν αβίαστα την εμπιστοσύνη των τσιτσινιών, που -έστω και για λίγο- βυθίζονται στην ευτυχία, με το ρυθμικό ήχο της ανθρώπινης φωνής!

Seth and Ethan Wiggins read to "Stewart" and "Tyler,"at the Berks County Animal Rescue League in Birdsboro

Παρόμοια προγράμματα τρέχουν από καταφύγια σε όλη  την Pennsylvania, βοηθώντας τα παιδιά να βελτιώσουν τις αναγνωστικές τους ικανότητες και τα ζώα να κοινωνικοποιηθούν νιώθοντας αγάπη και ασφάλεια.


null_2

Επιπλέον βολτάροντας στο διαδίκτυο,  οι φωτογραφίες των Book Buddies κατάφεραν να συγκεντρώσουν μπόλικες δωρεές και υποψήφιους γατο-γονείς, γλυκαίνοντας τη ζωή των ταλαιπωρημένων αδέσποτων..
Και στα δικά μας!


cats.jpg
Samuel Trego and Ben Spiri read to "Stewart," at the Animal Rescue League of Berks County in Birdsboro

ΠΙ.ΕΣ
H αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων-κατοικίδιων κάνει τη μαθησιακή διαδικασία πιο άνετη και ευχάριστη! Άλλος ένας λόγος στο καλαθάκι μας..


Colby Procyk reads to (L-R) "Nicky," "Zane," and "Kochi,"  at the Berks County Animal Rescue League in Birdsboro
via Savoir Ville
Kaitlyn Karkoska reads to "Jingles" at the Berks County Animal Rescue League in Birdsboro